Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο Hearthstone

*
Το επερχόμενο update του Hearthstone θα φέρει αλλαγές που θα ικανοποιήσουν τους αρχάριους, διευκολύνοντας την άνοδο στην κατάταξη και προσθέτωντας μια σειρά από κλασσικές κάρτες. Θα υπάρχουν 25 βαθμίδες κατάταξης, από το 50 έως το 26, τις οποίες οι νέοι παίκτες θα ανεβαίνουν σιγά σιγά, μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο των ranked matches. Ανεβαίνοντας αυτές τις βαθμίδες, δεν έχουν κανένα φόβο για πισωγυρίσματα. Οι νέες κάρτες θα αντικαταστήσουν αυτές που είναι διαθέσιμες πλέον μόνο μέσω του Hall of Fame και θα υπάρχουν δύο για τα Mage και Rogue classes. Σε άλλα νέα, η προσθήκη Tournament mode έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας και φαίνεται πως, για την ώρα τουλάχιστο, πρώτη προτεραιότητα της Blizzard δεν είναι τα Tournaments, αλλά η προσέλκυση νέων παικτών. Τέλος, σύντομα οι παίκτες του Hearthstone θα έχουν νέες δικαιολογίες για να ξοδέψουν τα χρήματά τους. Αυτό λόγω της κυκλοφορίας ενός ανανεωμένου Welcome Bundle που εγγυάται ένα Legendary dragon από το κλασσικό σετ του παιχνιδιού και ένα νέο premium Paladin hero, τον Sir Annoy-O.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*